Resnica o ljubezni

Datum: 2019-10-08

Vsak čustveni boj v našem življenju sproži nekakšno neravnovesje luna , Venera in Jupiter , kar vodi do prepričanj, ki prikličejo okoliščine in reakcije na zunanji svet, ki niso v skladu z našimi pristnimi čustvenimi potrebami. S trenutnim položajem padle Venere v Škorpijon kjer išče jedro vse poštenosti, se zdi, da je to pravi čas, da se razkrijejo nekatere resnice o tej zadevi.Izziv Jupitra


Čeprav se zdi, da je Jupiter ločen od ljubečih, čustvenih, ljubkovalnih stvari v življenju, racionalnih in pridigajočih, je njegov glavni namen v resnici voditi k ljubezni. To je blagodejni velikan, ki se povzdiguje Rak , najde mir v Ribi kjer je Venera vzvišena in razume pravo smer, ki jo moramo ubrati s pobudo in našim ognjem pozitivnih prepričanj (prek Strelec ), da dosežemo uresničitev naših ciljev v Kozorog . Ni čudno, da je Kozorog znamenje, kamor pade Jupiter, saj je višja sila, končna vera, da smo na pravem mestu, ob pravem času in vprašalnik, ki ga mora vsaka religija izpolniti v resničnem svetu, v da bi trajal. Čas bo dan resnicam, ki so v skladu z Božanskim, in nič drugega ne bo delovalo dlje kot dve, štiri, sedem ali deset let. Če smo res zahrbtni, bomo morda lahko dlje prelisičili usodo, a Saturnov cikel nam bo na koncu povedal, da je bilo skoraj 30 let našega življenja zapravljenih za hranjenje laži.


Čeprav se to morda sliši ostro, bistvo Jupitrovega padca ni nikoli enostavno, dokler se ne naučimo. Kozorog ne bo nežna veličastna sila, ki gradi naše zdrave meje in nas varuje, dokler ne vidimo, kako čudovito je lahko. Izziv te trenutne postavitve moškega bistvenega v funt je ravno to – videti strukturo in globino pod vsem tem, videti, kako je že vse povezano in uravnoteženo, in razumeti bistvo simbolike in Božanskega uma, ki načrtuje naše življenje tik ob nas. Nikoli nam ne bo vzelo moči volje, če smo usklajeni s svojim poklicem, ampak nas hrani, da naredimo napredek, ki je čist, otroški in dejanska pot ljubezni do sebe. To ni bitka, v katero bi se morali vključevati, temveč kraj, kjer mnenja in prepričanja drugih ne posegajo več v naša na načine, zaradi katerih vidimo pomanjkanje ljubezni v vesolju, ki mu pripadamo.

Kje se vse začne


Jasno je, da se ideja ljubezni gradi že v naših prvih letih, vendar se gradi poleg tega skozi ideje, ideale in razočaranja prednikov, ki so bili pred nami stoletja in tisočletja. Nekaj ​​lekcij smo se naučili na kolektivni ravni, preden smo nastali. Drugih lekcij naš sistem še ni presnovil in morda smo tukaj le, da jih vidimo skozi in razbremenimo družinsko drevo in s tem – celotno človeštvo – tako, da najdemo ljubezen v samotnih, oddaljenih krajih, kjer se zdi osamljenost bo edini najdeni odgovor.


Predstavljajte si otroka, ki ga je brezpogojno ljubil, mu je dana svoboda, da izraža svoje mnenje, da je pristen, da je jezen in žalosten ter se smeji brez nadzora, popolnoma zaščiten in vedno ljubljen. Predstavljajte si, če bi bili takšen otrok, brez občutka sramu in staršev, ki bi vam dali ljubezen v KAKRŠNIH koli okoliščinah in vsakem storjenem dejanju. Zdaj si za trenutek predstavljajte, da je to veljalo za vse nas. Kaj bi se zgodilo med nami kot odraslimi, če bi bili vsi tako blagoslovljeni in srečni, da bi dobili DEJANSKO svobodo za našo notranjo RESnico? Ta notranji otrok, ki se ga vsi do neke točke spomnimo, je vedno pošten. Kar nenamerno naredimo, da se trdno držimo občutka pripadnosti, je, da naše starše opravičujemo za čisto otroško ljubezen, ker nam govorijo, da naša resnica ni resnična. In tako je zasajena korenina napačno postavljenih prepričanj, kot je bilo skozi generacije in generacije pred našimi. Tu ni nobenega krivca, le potlačena resnica, krog strahu in pogojena ljubezen, ki je v svojem bistvu – neresnična, kot vidite. Pri tem je pomembno, da se vedno spomnimo, da nas to ne naredi neljubenih, ampak nam preprosto daje nalogo, enačbo, ki jo moramo rešiti, da se lahko osredotočimo na dejansko ljubezen, ki smo jo dobili, ko končamo.


Ko rastemo, moramo širiti obseg hvaležnosti za ljubezen in življenje, ki nam je bilo dano, saj smo dobili priložnost, da se spomnimo, kako je bilo videti to resnico kot otroci, ljubiti in biti ljubljen brez pogojev, če je skrita v odnosih s starši, potem zagotovo v stiku z Božanskim, z Naravo, z vsem svetom, ki diha skupaj z nami v svojem utripajočem krogu življenja. Ne glede na to, kaj čutimo danes, je to notranji ogenj in notranja sila, ki še vedno bije in diha v vsakem izmed nas. Ne glede na to, kako smo modri, smo do neke mere še vedno uglašeni z bistvom našega pristnega življenja, sicer nas sploh ne bi bilo tukaj. In življenje samo je manifestacija ljubezni, zato nas mora vesolje ljubiti in poslati sem z razlogom. Zanimivo je, da starši nikoli ne razumejo otroka v celoti, saj je sam otrok naslednja generacija, ki se je razvijala, izpopolnjevala in nosi v svet svetlejši snop svetlobe. To praktično pomeni, da se ne moremo zameriti, ker naši starši niso mogli vedeti, česar ne bi mogli vedeti, saj nam je to dalo smisel današnjega življenja – soočiti se s svojim deležem odgovornosti v veliko večji mreži človeške evolucije. , kje Saturn sreča Vodnar .

Manifestacija v resničnem življenju


Kaj pa, če bi nekdo imel Luno, Venero in Jupiter postavljene v Kozoroga? No, nekaj velikih čevljev je treba zapolniti, to je očitno, vendar je prava smer tukaj zgraditi svet ljubezni, namesto da bruhamo v žalosti izgubljene preteklosti. Prava ljubezen zdrži resnico, traja, ko lahko rečemo, naredimo, damo ali vzamemo, kar čutimo, da potrebujemo. Tu so odvrženi vsi pogoji ali pa se zataknemo v ponavljajočih se vzorcih, ki so jih nekateri travmatizirani predniki ponavljali in spuščali k nam, da jih razrešimo. To do neke mere velja za katerega koli od teh planetov, ki so na kakršen koli način izpodbijani, pri čemer poudarjamo, da še vedno krivimo nekoga za tisto, česar nikoli nismo dobili, ali poskušamo svoj notranji svet nahraniti iz sveta drugih, kar je nemogoče.


Težavna čustva se pričakujejo ob veliki čustveni izgubi Venere v znamenju Luninega padca, kaj pa se zgodi s temi tekočimi položaji planetov, ko sta Venera in Jupiter na primer v Ribah? Tukaj je ogledalo zadevne težave, če se bo pojavila težava, saj ti posamezniki znajo absorbirati ljubezen. Vendar se bodo tega držali kot blagoslov, kot da bi bili pijani, medtem ko je trda, kot kamen mrzla resnica, da so bili modrice in del izkušnje, ki bi se ji lahko izognili, če bi bile njihove meje na mestu. Zavrnitev resnice je oblikovana zaradi čustvene stabilnosti in njihova srca bodo v težkem stanju miru, ki nastane, medtem ko se srečujejo s težkimi okoliščinami in lastnimi sencami, ki so pogosto prilepljene na druge ljudi kot njihove napake in jedro sodbe. Tu podano odpuščanje ni resnično, ampak oblika pasivne agresije, ko so odločeni, da bodo verjeli v ljubezen za vsako ceno, tudi če se res ne ljubijo dovolj, da bi rekli ne. Iluzija ljubezni je tukaj prav tako škodljiva kot pomanjkanje ljubezni tam, saj oboje ni resnica, ki smo jo iskali, ampak načine, kako se soočiti z dejstvom, da naša resnica ni bila vidna .
Danes smo odrasli in nihče ni odgovoren za to, da se počutimo ljubljene, razen za svoje, tako kot nismo rešitelji, ki naj drugim odraslim dokazujemo, da so njihove teorije ljubezni pravilne ali napačne. Da so tudi ljubljeni. Čas tako ali tako vedno pokaže, kaj je res, zato se lahko sprostimo, začnemo verjeti lastnim čustvom, se obrnemo k svoji Duši in si damo ljubezen. Spomnite se malega sebe in jaza, ki ste ga občutili s celotnim bitjem, tudi če to pomeni, da ste proti svetu, ne glede na to, kako boleč in žalosten je bil položaj samote, in se spomnite, da vam je ta jaz dal sila veliko večja od katerega koli starša, vsakega posameznika in katere koli zunanje avtoritete, ki jo kolektiv danes popolnoma razume. Vaša naloga je, da se razvijate, da se spomnite brezpogojne ljubezni do sebe, saj vas to osvobodi vseh pogojev in pritiskov drugih ljudi, ki ne morejo vedeti, kaj veste o svoji resnici in svojih dejanskih potrebah. Vse, kar lahko storite v razmerju, je, da se poskušate srečati v skupnih resnicah. Vse, kar je manj zdravo, si zasluži racionalno mejo, da bo naše srce varno in ograja bi morala biti seveda na točno tistem mestu, kjer je deljena ljubezen resnična. Čeprav se zdi, da je vse to lažje reči kot narediti, z dovolj časa in nežnosti, namenjene lastnemu notranjemu svetu, se lahko le približamo dovolj, da smo srečni in ta svet obogatimo s stiki našega čistega otroškega srca.