Tehtnica in Kozorog

Ko se Tehtnica in partner Kozorog zaljubita, bodo stvari močno odvisne od njunega časa. Če se srečata, ko sta odprta za čustveno naravo drug drugega, bosta še dolgo ostala skupaj.Tehtnica in tehtnica

Dva partnerja Tehtnica iščeta svojo drugo polovico, taktna, prijazna, pravična in pogosto stroga drug do drugega in ljudi okoli sebe. Njun odnos potrebuje veliko spoštovanja in zgrajene intimnosti, da se lahko izide.

21. oktober Zodiak

Tehtnicam, rojenim 21. oktobra, je v nenavadnih okoliščinah enostavno najti ravnovesje, vendar ne stopijo dovolj pogosto iz cone udobja.

12. oktober Zodiak

Tehtnice, rojene 12. oktobra, nekoliko raztrgane med različnimi prioritetami, morajo poiskati središče v svojem pristnem Jazu, da se lahko premikajo naprej z milostjo.

Združljivost Tehtnice

Vse o ljubezenskem življenju in spolnosti Tehtnice. Poročila o čustveni, spolni in duševni združljivosti Tehtnice z drugimi znaki zodiaka.

10. oktober Zodiak

Rojeni 10. oktobra, ki naj bi se dvignili kot feniks iz uničujočega življenjskega ognja, lahko vsako izkušnjo spremenijo v čudež.

Ženska Tehtnica

Ženska s Soncem v Tehtnici je v redu, taktna, prijetna za druženje, a tudi stroga in včasih trda v svojih mnenjih. Lahko se pokaže kot preveč spolna ali pa je preveč sramežljiva, da bi sploh kaj pokazala.

1. oktober Zodiak

Tehtnice, rojene 1. oktobra, imajo nalogo uskladiti svoje prednike in ustvariti prostor za nove, inovativne in kreativne rešitve.15. oktober Zodiak

V svoji težki želji, da bi izrazili svoje mnenje, bi rojeni 15. oktobra morda pozabili, kako dragocene so informacije, ki jih delijo.

16. oktober Zodiak

Naloga Tehtnic, rojenih 16. oktobra, je slediti svojim čustvom in najti prave odnose, ki so v ravnotežju z njihovim notranjim svetom potreb.

Tehtnica in Strelec

Intenzivnost čustvenega stika in intimnosti med Tehtnico in Strelcem bo večinoma odvisna od drugih dejavnikov v osebnih kartah, zagotovo pa bosta uživala v svojem spolnem odnosu.

18. oktober Zodiak

Za rojene 18. oktobra je pomembno, da ne omejujejo svoje instinktivne narave in impulzov, da se lahko držijo konstruktivnega toka življenja.

2. oktober Zodiak

Ljudje, rojeni 2. oktobra, najdejo svoje najgloblje korenine zadovoljstva in svoje največje sence v odnosih, ki padejo iz ravnovesja.

simbol funta

Simbol za tehtnico predstavlja tehtnico ravnotežja, prikazuje pa tudi zahajajoče sonce na obzorju.

13. oktober Zodiak

Tehtnice, rojene 13. oktobra, morajo izraziti svoje mnenje in najti pravo pleme, da bi bile tiste, ki oznanjajo in promovirajo svoja prepričanja svetu.

funt človek

Moški, rojen s Soncem v Tehtnici, je v resničnem iskanju sorodne duše, vendar se zaradi šibkosti Sonca težko prilagaja potrebam partnerja.

Zgodovina tehtnice

Zgodovina zodiakalnega znaka Tehtnica in zgodba o mitu o tehtnici. Razlaga njihove povezave in zgodovine.

Dnevni horoskop Tehtnice

Začnite dan z branjem našega dnevnega horoskopa za tehtnice in pustite, da vas vodi vzdušje, ki obdaja vaše znamenje.

horoskop za tehtnice

Brezplačni dnevni, tedenski in mesečni horoskopi za tehtnice s strani pravih dobro poznanih astrologov.

26. september Zodiak

Ljudje, rojeni 26. septembra, so občutljivi in ​​pripravljeni na odnose, ki so nenavadni in jih vodijo visoki ideali Božanske ljubezni.