Lekcije živalskega sveta

Datum: 03.03.2020

Tako kot šamanske prakse učijo o vodnikih živalskih duhov in nas pošiljajo na astralne ravni, kjer se lahko z njimi pogovarjamo o svojem preživetju, Astrologija nam lahko pomaga razumeti, ponovno povezati, vizualizirati in celo izbrati energije iz naravnega sveta, s katerimi bomo stopili v stik. Vsak stik z živaljo, pa naj bo to naš hišni ljubljenček ali žirafa v naši meditaciji, zahteva odprtost srca in očiščeno stanje. luna . Če je tok čustev v srčni čakri zataknjen ali blokiran, ga je morda težko povezati, a poskusi in prava izbira živalskega vodnika nam lahko pomagajo, da se ozdravimo skozi notranji odnos do same narave. Naš rutinski stik z živalskim svetom govori o globoki povezanosti naše fiziologije z impulzi Zemlje. Tudi če danes ne razpravljamo o svojem življenju z astralnimi volkovi, lahko vsak dan občutimo čustveni odziv na utemeljenem, telesnem merilu, če vemo, kje iskati.Imeti hišnega ljubljenčka


Vsi hišni ljubljenčki sodijo v šesta hiša svoje natalne karte in najti svoje posebno mesto v znamenju Devica , kot služabniki naših osebnih ali družinskih zgodb, ki jih želimo povedati. Vsaka žival, ki jo posvojimo ali odnesemo domov, je vdihniti energijo in življenje enemu od naših prednikov. Z nekaterimi se bomo takoj povezali in začutili njihovo energijo kot blizu in osebno, z drugimi pa bi lahko imeli težave s komunikacijo. Kljub temu so zaradi njihove prisotnosti del našega sistema s preprostim preverjanjem resničnosti. Vsak hišni ljubljenček je na nek način služabnik, ki nam kaže, kam z lahkoto teče naša energija ali kje je lahko blokirana. Odnosi z živalmi na fizičnem področju nam dajejo priložnost, da opazujemo odnose iz naše krvne linije in popravljamo, kar je pokvarjeno, ali uživamo v zgodbah, ki smo jih pogrešali v našem vsakodnevnem okolju. Ljubezen do njih je resnična in žival v domu je za tiste, ki jo negujejo, pravzaprav družinski član, ne glede na to, kaj bi racionalni posamezniki rekli o tem.


Ta logika vključuje tudi vse domače in domače živali, način ravnanja z njimi pa govori o tem, kako se ljudje navezujejo na kolektivne načine, vojne iz preteklosti, odnose v veliko širšem obsegu, ki so prinašali dobiček ali hranili tiste pred nami. To je intenzivna povezava Device in Ribi , saj Devica le redko govori o kolektivu brez misije, ki bi jo lahko začeli, ki jo najdemo v Ribah. Včasih je to poslanstvo nahraniti lačne na kakršen koli način (in nekaj mora služiti) ali podoživeti mučenje nekoga, ki ga ne vidimo kot človeka, ki zaradi razlik, ki si jih delimo, ne prepozna njihove duše. Navsezadnje ni tako lahko najti povezave med našimi prepričanji in načinom razmišljanja s tistim krave.


Glavna razlika med hišnimi ljubljenčki in domačimi živalmi je v občutku razdalje, ki ga občutimo pri slednjih, da ne zaznavamo, od kod prihaja naš zrezek, da ne ustvarimo čustvene vezi s piščancem ali da vidimo, da je naš kozarec mleka namenjen teletu, ki ga postanemo, ko ga pijemo, z naravnim energijskim potiskom. To je razlika med Devico in Ribi, pa tudi vseh majhnih, bližnjih in osebnih planetov ter tistih, ki so bolj oddaljeni. Krava ne bi bila tako velika, če bi ji preprosto vladali Merkur , vendar ga je še vedno mogoče pobožati, se pogovarjati z njim in se povezati, če se oseba za to odloči.

Krivda in veganske izbire


Čeprav se zdi povsem naravno, da postanemo vegan, da se znebimo krivde, pokola in pomanjkanja hvaležnosti na naši poti, moramo razumeti, da vse prehranske preference govorijo o nečem temeljnem v naši družini. Čeprav se zdi, da je to čustvena razdalja, bodo včasih tisti, ki se zatekajo k veganski izbiri hrane, prevzeli vlogo žrtve, nasproti tistim, ki se preprosto – odločijo biti zmagovalci, ne glede na to, kdo je žrtvovan. Ker se sram prenaša z ene osebe na drugo, kar sproži številne kolektivne in globoko travmatizirajoče izkušnje generacij pred nami, običajno nihče ne bo prišel daleč, če ne sprejme odločitev drug drugega.


Ne glede na to, kako težko je to razumeti, je uživanje mesa del našega instinktivnega živalskega nagona za preživetje in tako kot tiger poje žival, da bi to storil, brez krivde, bodo tudi nekateri ljudje. Kljub temu se mora stopnja zavedanja dvigniti na raven stika, ki jo imamo z vsako živaljo na naši poti, saj je lahko naša srca pokopana zaradi načina, kako so drugi ravnali pred nami. Tukaj je ponos ( sonce ) lahko postane močnejša od naše lastne potrebe po zdravljenju ( luna ), in pogosto bomo videli samodestruktivne ali destruktivne težnje pri tistih, ki zaužijejo veliko rdečega mesa, da se hranijo Mars .


Če se vidite kot plenilec, ki ne mara nič drugega kot piščančja krila ali surov zrezek, je dobro, da meditirate o tem in ugotovite, da prednik, ki nam daje moč, v resnici ne opredeljuje načina, kako danes izkazujemo moč. Če po drugi strani promovirate bolj zdrav način življenja, medtem ko se prikrajšate za hrano, čutite željo po jesti, samo da bi ustrezali moralnemu imperativu, je pametno meditirati tudi o tej zadevi in ​​paziti, da niste ogroženi ali preganjani. mimo preteklosti in danes te nihče ne želi dobiti. Noben vegan ne sme soditi ali trpeti zaradi višjega razloga, ne da bi razkril čustva pod površjem, tako kot noben mesojedec ne bi smel hiteti skozi odnose, predvsem s samim seboj, ignoriranje strahu, ki naj bi ga zaščitil pred tem, kar srce ni pripravljeno. obdelati.

Narava daje


Narava je dolžna dajati, mi pa še nismo razsvetljena sončna bitja, ki se hranijo s prano. Za vsem je skupna zgodba in njeno popolno razumevanje bi nas verjetno popeljalo onkraj same smrti. Do takrat je naša naloga videti poudarjeno zgodbo naših osebnih načinov, sodbo, ki jo čutimo do tistih, ki sprejemajo povsem drugačne odločitve, in polarnosti žrtve in agresorja v sebi. Smo veliko manjši, kot si predstavljamo, in to je natančna skromnost, ki jo poskuša naučiti Devica, ki jo pogosto zavržemo kot preprosto služabno znamenje zodiaka. Poleg tega smo že božanski in veliki, sorodni Ribi in del veliko večje celote. Naša vpletenost v vsakdanje pristope k živalskemu svetu govori o naši povezanosti z našim veličastnim Jazom. Vsi imamo svoje dvanajsta hiša zavezati se, nas navdihovati in pihati vetrove v naša jadra.
Manjši kot je naš ljubljenček v našem čustvenem svetu, manjši se počutimo v očeh ogromnega sveta in njegovih ponudb. Večji kot si upamo, večjega psa bomo izbrali. V iskanju moči in agresivne energije, da bi nas potisnili skozi boleče preizkušnje in zidove na naši poti, bomo jedli krvavo rdeče meso in goreče sledili nekaterim ciljem. Iz zvestobe izgubljenim in tistim, ki so nepošteno trpeli, se bomo odločili, da nikoli ne bomo jedli omlete, čeprav se nam solzijo usta. Ko gledamo z mentalne distance, da Uran trdi, da so vse to vezi, ki nas povezujejo s preteklostjo in edini način, da se osvobodimo, je, da vidimo, da smo že osvobojeni katere koli od teh izbir, saj nas naše srce kliče danes.

Zgodbe, ki jih je treba razkriti


Nihče od nas ni opredeljen z izbiro hrane, ampak naše celotno telo bo pokazalo, ali resnično služi našemu duhu ali ne in česa se moramo iz tega naučiti. Ko jeste, občutite, kaj se zgodi, sledite signalom svoje fiziologije in morda boste našli zaklade v svojem čustvenem svetu. Medtem ko božate svojega psa, začutite, kako se vaš trebuh sprošča, saj daje mesto nekomu, ki je že dolgo izgubljen in nekdo pozabljen, ki hrepeni po tem, da bi se ga spomnili. Ko ga je mačka opraskala, prepoznaj tistega, zavedenega in norega prednika, ki je bil pokopan in pozabljen, saj so se ga vsi sramovali, namesto da bi mu dali roko pomoči.


Vsaka situacija hišnega ljubljenčka ima za povedati zgodbo, in to je čudež Device in tiste police z milijardami knjig, ki jih predstavlja. Vsaka žival je niz zgodb, ki so zdaj pripravljene za poslušanje. Vsak obrok je stvar naših navad in fiziologije, ki ji vlada isto znamenje, ki nosi svojo zgodbo. In ko razmišljate o vseh teh številnih podrobnostih, se spomnite, da Devici v našem zemeljskem obstoju najbolj manjka – ravnovesje. tukaj, Venera pokazala, da je v našem odnosu do sebe nekaj preveč racionalnega in togega. To je končna žrtev, ki jo vzamemo kot lastne žrtve, saj si nikoli nismo vzeli časa, da bi bolj uživali in ljubili svoja telesa, jih poslušali bolj natančno, brez strahu pred temnimi travmami iz daljne preteklosti. Zato namesto da primerjate svoj odnos s katero koli živaljo ali katerim koli obrokom z drugimi, poslušajte sporočila, ki vam jih prinaša, začutite jih v sebi in poglejte, kako se lahko učite in razvijate iz posebne vezi, ki jo imate s seboj.