Horoskop za Oven 2017

Letni horoskop za Oven za leto 2017 x

duh:Začetki, perspektiva, učenje, stabilnost.
Barva:Maroon.
Mesta za obisk:Teksas, Anglija, Srbija.
Kaj se je treba naučiti:Smučanje, Statistična analiza, Gorsko plezanje.Splošni občutek

To je eno tistih let, ko se boste počutili blagoslovljeni zaradi ljudi, ki ste jih končno našli, in zdrave pameti, da boste nekatere od tistih, zaradi katerih ste se počutili slabo, pustili za seboj. Skratka, to je čas za gradnjo navdihujočih odnosov, učenja in potovanja s svojimi najdražjimi. Do konca januarja bo vladar vašega znamenja naredil velik vstop v Ovna, kar bo omogočilo najrazličnejše nove začetke in vas spomnilo na vaš pravi jaz in energijo, ki jo imate, da pokažete pobudo, moč in vodstvo.

devica moški in vodnar ženska

Preostanek leta bo v znamenju neposrednega gibanja in logičnih posledic vsake poteze. To dejstvo lahko dobro služi tistim, ki poskušate narediti načrt za prihodnost, saj se zdi, da sta logika in zdrava pamet na dosegu roke. Poletje je za mnoge predstavnike Ovnov prelomnica, zato bodite pozorni na svoje izbire in nenadne premike, ostanite umirjeni in prisotni. Do konca tega leta vas čakajo številne dolgoročne obveznosti, na katere boste ponosni, nova razmerja, ki vam širijo obzorja, in veliko za povedati o svojem čustvenem življenju. To je čas, ki ga je treba izkoristiti za velike podvige, nove izzive, glasen smeh in pisane odnose.

Največji izzivi

Pravi izziv, s katerim se mora soočiti vsak Oven, je globok potopitev v čustvena in družinska vprašanja, ki se jim ne bo mogoče izogniti, ko se poletje začne. To je obdobje, ko morate biti nežni in obzirni, namesto da bi hiteli z rešitvami, ki prizadenejo vas in tiste okoli vas. Konec oktobra bo prinesel spremembe v vaš svet partnerstva in odnosov, zato poskušajte ohraniti svojo vizijo jasno in se zavedajte, da se vse, kar se zgodi, vedno izide na najboljše.

Največje nagrade

To je čas, ko boste blagoslovljeni s pozitivnimi odnosi, obkroženi z optimizmom in vero ter boste opazili, da drugi ljudje resnično verjamejo v vas in vaše sposobnosti. Ne jemljite jih za samoumevne in pokažite svojo hvaležnost na vsakem koraku.

Fiziologija in telo

Manj verjetno je, da se bodo kronične težave ponovno pojavile kot akutne, tako kot je manj verjetno, da se bo vaš lik zelo dolgo držal težav, kot da bi preklopil na vsako naslednjo ob prvi priložnosti. Čas je trenutno vaš prijatelj in vsaka fizična bolečina vas spomni na prepotreben počitek. Bodite pozorni na svoje nevrološko stanje, zlasti se osredotočite na svoj vid, ko se Jupiter v vaši prvi hiši zoperstavlja Uranu. To bo dvignilo vaša pričakovanja do neba in ustvarilo nerazumne izzive vere, zaradi česar vam bo zameglil vid in ne bo jasno, kje je vaša smer. Zgodnja pomlad in pozna jesen prinašata možne težave z mehurjem in reproduktivnimi organi. Izberite toplejše obleke za te letne čase in zaščitite svoje srce in svojo notranjo ženstveno plat pred vsem negativnim, kar bi se lahko zgodilo v zunanjem svetu.

Ljubezen in družina

Obstaja vrzel med družinskimi vprašanji ter vprašanji romance in poroke, kar bi lahko mnoge vzete predstavnike Ovna obrnilo na vzporedna razmerja in užitke, ki niso v skladu z njihovimi moralnimi imperativi. To ni pravi čas, da bi skočili v prešuštvo, preprosto zato, ker laži kvarijo vaš odnos s samim seboj, zaradi česar je vaš svet nejasen in zamegljen. Soočanje z družino bo težko, vendar ne boste imeli veliko težav z upoštevanjem družinske rutine, urnikov in tradicij. Če k temu pristopite, kot da je delo, ki ga morate opraviti, se boste počutili zadovoljni z vsem spoštovanjem, ki ste ga izkazali tistim, ki vam je mar za vas. Ne glede na to, v kakšnem hitenju ste, si vsekakor vzemite čas za čustvene težave in nežnosti, da se vaše srce lahko pozdravi pred nenadnimi spremembami, potezami, zavoji in profesionalnimi bitkami.

Delo in finance

To je dober čas za poslovna partnerstva in koristi od prava, javnih predstavitev, dela s priljubljenimi ljudmi in politike. Denar bo prišel in odšel in ob koncu marca in začetku aprila boste imeli priložnost ustvariti nekaj zares pomembnega, vendar le, če se boste intenzivno osredotočili in predani svojemu cilju. Premiki in preobrati, ki jih boste imeli v svoji karieri, bodo vodili v dobro smer in končno boste videli nastavljeno točko, h kateri se premikate, ko Saturn decembra zapusti znamenje Strelca. To je leto, ko se bodo veliko naučili o načrtovanju in ambicioznosti, predvsem tisti mlajši Ovni, ki še vedno divjajo od energije, a nimajo takta za ravnanje s starejšimi. Ves čas spoštujte svojo avtoriteto, a še bolj spoštujte sebe.horoskopsko znamenje za 29. maj