Horoskop zodiakalnega znaka Devica

Informacije o astrologiji Device x

Element: zemljiščeKakovost: Spremenljiv

Barva: Bela, rumena, bež, gozdno zelena

dan: sreda

ljubezenska združljivost bika in dvojčka

Regent: Merkur

Večja združljivost z: Bik, Kozorog

Najboljši partner za poroko in partnerstvo: ribe

srečne številke: 5, 14, 23, 32, 41, 50Uvrstitev rojstva: 23. avgusta do - 22. septembra


Devica (od 23. avgusta do - 22. septembra)

Lastnosti Device

Prednosti: Zvestoba, analitične sposobnosti, prijazen, delaven, praktičen

Slabosti: Sramežljivost, zaskrbljenost, pretirano kritičnost do sebe in drugih, veliko dela in nič užitka

Ovnu je všeč: Živali, zdrava hrana, knjige, narava, čistoča

Oven ne mara: Kletvica, prosi za pomoč, je v središču pozornosti

Device so ponavadi pozorne na najmanjše podrobnosti in njihov globok čut za človečnost jih uvršča med najbolj previdne znake zodiaka. Njihov metodičen pristop do življenja jim zagotavlja, da nič ne bo prepuščeno naključju. Device so običajno nežne, a hkrati izjemno previdne.

Devica je zemeljsko znamenje, ki ima raje konzervativne in organizirane stvari, pa tudi ljudi, ki so odvisni od njega. Ljudje, rojeni v znamenju Device, običajno vodijo zelo organizirano življenje in tudi če so neorganizirani, so njihovi cilji običajno dobro opredeljeni točki v njihovih glavah.

Ker je njihov vladajoči planet Merkur, ima Devica zelo razvit čut za govor in pisanje ter vse druge oblike komunikacije. Številne Device se lahko odločijo za kariero novinarjev ali pisateljev. Devica je pogosto napačno razumljena zaradi simbolike njihovega imena. Devica vse doživi prvič. Ljudje tega znamenja si vedno želijo služiti in ugajati drugim, zato se običajno odločijo za negovalno delo, po drugi strani pa je lahko to horoskopsko znamenje včasih zelo kritično in prestrašeno.


Ljubezen in seks Device

Device se morajo počutiti zaželene s strani svojih partnerjev. So metodični in taktični, zaradi česar so odlični ljubimci. Čeprav niso nagnjeni k izkazovanju ljubezni, bodo svoja čustva zagotovo pokazali v postelji. Device imajo raje nekaj stabilnih odnosov namesto številnih partnerjev. Želijo čutiti, da so pomembni in potrebni v življenju svojih partnerjev, so zelo zaupanja vredni in predani svojim partnerjem.


Prijatelji in družina Devica

Imeti prijatelja Devico je izjemno koristno. Device so odlični svetovalci in znajo rešiti problem. Device so vedno tam, da vas opomnijo, da morate skrbeti zase, saj so zelo osredotočene na zdravje in dobro počutje. Zelo so predani svojim družinam in zelo pozorni do starejših in bolnih ljudi. So neverjetni starši. Vendar Device niso tip oseb, ki svoja čustva izkazuje neposredno, raje to počnejo s konkretnimi dejanji.


Devica Kariera in denar

Device so praktični, analitični in delavni ljudje, zato bodo vedno znali priti do bistva težav. So zelo medicinski in se odlično izkažejo za dela, ki zahtevajo organizacijo.Če nekaj ne deluje, kot bi moralo, najemite Devico. Ko se osredotočijo na nalogo, se bodo potrudili, da jo izpeljejo odlično. Obožujejo knjige in umetnost. Vaše možne poklicne izbire so: zdravnik, medicinska sestra, psiholog, učitelj, pisatelj in kritik.

Device so odlične pri porabi denarja, saj so vedno zelo previdne in poskušajo prihraniti čim več, načrtujejo vse stroške in pri nakupovanju ne zapravljajo veliko. Vendar občasno radi kupijo kaj indijskega zase.

Kako pritegniti moškega Devico

Če želite zapeljati moškega Devico, morate spoštovati njegovo potrebo po čistosti in redu. Moški Device so ponavadi romantično počasni, previdni in si radi vzamejo čas, da spoznajo osebo, preden začnejo romantično razmerje. Moški, rojeni v znamenju Device, imajo ogromen strah pred neznanim. Če ga torej želite zapeljati, mu dajte vedeti, kaj lahko pričakuje in mu ne dajte nič manj. Nekatere pozitivne lastnosti Device vključujejo njihovo zanesljivost, inteligenco, praktičnost in skromnost. Vendar ima, tako kot vsako drugo znamenje zodiaka, svoje negativne lastnosti. Nekatere negativne lastnosti Device so razdražljivost, natančnost, negativnost, razpoloženje in pretirana zadržanost.

Moški Devica vam bo morda želel podati zanimivo podobo, vendar ne dovolite, da vas zavede. Ima globoke, čutne potrebe, tako da če ste potrpežljivi in ​​lahko premagate njegovo nagnjenost k pretirani analizi vsega, se bo sčasoma ogrel.

Očitno je zapeljevanje moškega Device nekaj, kar zahteva delo in potrpljenje. Če pa ste pošteni, potrpežljivi, organizirani in urejeni, boste imeli več možnosti, da zapeljete moškega Devico. Če ste uspešni in se on zaljubi vate, obstaja možnost, da ste našli svojega življenjskega sopotnika. Moški Devica je običajno zvest in se nagiba k temu, da ostane v razmerju na dolgi rok.

Kako pritegniti žensko Devico

Osebnost Devica je mešanica inteligence, pozornosti do detajlov, zdrave pameti in predanosti. Ženske Device so zelo modre, zvite in vredne zaupanja.

Poskus zapeljevanja ženske, rojene pod horoskopskim znamenjem Device, se morda sprva zdi zastrašujoč, saj se nagibajo k videzu brezbrižnosti. Vendar ženska Devica ni hladna, ampak praktična, realistična in previdna, ko gre za začetek nove zveze. Če želite zapeljati žensko Devico, morate vedeti, da se vam ne bo preprosto predala. Potrebovali boste veliko potrpljenja, a ko se bo odločila, da ste vredni tega, bo postala previdna in strastna ljubimka.

Ženske Device niso materialistične in radi prejemajo praktična darila. Privlačijo jih pametni moški in če ji daš občutek, da veš stvari, ki jih ona ne, jo boš navdušil.

Tudi če je noro zaljubljena, ima ženska Devica vedno dvome, preden začne resno razmerje. Ima ogromno zmožnosti ljubezni, ima pa tudi močno željo, da bi se zaščitila. Če pa vam uspe znižati njihove obrambne mehanizme, boste našli ljubečega in izjemno strastnega partnerja.

Združljivi znaki, ki bi jih Oven moral upoštevati: Bik , Rak , škorpijon Y Kozorog