Ženska Vodnar

Informacije o ženski Vodnarju x

Ženska VodnarZaljubljen

Ko se ženska Vodnar zaljubi, bo sledila svojim občutkom, dokler je neomejena in svobodna biti sama. Nezavedni strah pred izgubo svoje osebnosti zaradi drugih ljudi jo pogosto naredi ranljivo za kakršna koli pričakovanja in jo poskuša spremeniti v nekaj, kar ni. Kljub temu v življenju skoraj vsake vodnarke pride čas, da odraste in spozna, da bi morala biti določena mera ljubezni dovolj, da ima družino, vzgaja otroke in skrbi za moža. To ji je verjetno najtežje in takšno odločitev je treba spoštovati in razumeti kot ultimativno dejanje ljubezni, tudi če se zdi povsem racionalna.
Ženska VodnarSpolnost

Potrebuje dovolj zanimivega partnerja in ga ne zanimajo tabuji sodobne družbe. Če želi na določen način pokazati svojo spolnost, bo to verjetno storila kljub vsem mnenjem in prav nič subtilno. Njen razumski um ji v večini primerov prepreči ustvarjanje prizorov, vendar jo zelo zanimajo vse vrste spolnih eksperimentov, ki vključujejo seks na prostem in včasih razkazovanje intimnosti na najbolj nenavadnih mestih, ki si jih lahko zamislite. Ne bi smela biti z ozkoglednim moškim ali z nikomer, ki jo dojema kot neženstveno.

Ženska VodnarV Odnosih

Je vznemirljiva, nepredvidljiva in ni nekdo, s katerim bi se odločili biti, če iščete stabilen, varen odnos brez valov in čustvenih izzivov. Ne mara biti vezana, čeprav bo naredila vse za pravega partnerja, in če ne bo čutila, da ji biološka ura tiktaka, se ne bo vdala formalnim pričakovanjem razmerja. Najpomembnejša stvar, ki jo morate imeti v mislih, ko začnete razmerje s to žensko, je, da jo lahko pomete z nog le spoštovanje in presenečenje ali dve v zameno.


Ali lahko zaupate svojemuŽenska Vodnar

To je vprašanje, ki ima dva skrajna odgovora. Če se zaradi razmerja počuti dovolj varno, da se odpre in potopi v svoj čustveni bazen, bo zagotovo nekdo, ki mu lahko zaupate brez dvoma. Toda takoj, ko bo njena osebnost kakor koli ogrožena, se bo bodisi razšla, bodisi ne le lagala, temveč se bo tega tudi popolnoma zavedala, prevzela odgovornost in se ob tem še vedno počutila zelo dobro.


ZmenkiŽenska Vodnar

Znak za Vodnar predstavlja vse ekstremne aktivnosti od padalskih in bungee skokov do spolne izkušnje v javnosti. Njena potreba po kršenju pravil je včasih lahko neobvladljiva, ne zato, ker je izven nadzora, ampak zato, ker noče biti v tem. Če je bila njena vzgoja dovolj nežna in so se njene potrebe izpolnjevale, ko je bila otrok, se z njeno uporniško naravo ne bo tako težko soočiti, a dejstvo je, da jo bo notranje nasprotovanje potisnilo v smer najbolj nenavadnih dejavnosti, ki jih lahko pomisli na.

Zato ne želi iti na tri iste zmenke zapored, še posebej ne v romantičen družinski kraj, kjer bo jedla špagete. Namesto tega si želi začinjene hrane, nekaj peš, hoče iti v klub, plesati, živeti, želi zmenke, ki jo presenetijo in trajajo celo noč. Vsakič potrebuje nove izkušnje, spremembe, vznemirjenje in nikoli se ne bo zadovoljila z manj, niti ne bi smela.


RazumevanjeVaša ženska Vodnar

Znak Vodnarja predstavlja opozicijo in tej ženski ni lahko rešiti konflikta, ki ga nosi v sebi, kar vedno govori, da si je treba zaslužiti spoštovanje. Morda se nikoli ne zaveda, da je spoštovanje njena pravica in da se ji ni treba za to ves čas boriti. Njen največji izziv je najti notranji, čustveni mir, in ko se prevečkrat poškoduje, zlahka zapre srce in nadaljuje s svojim življenjem s strogo racionalne točke.


Ženska VodnarVšečki in ne-všečki

Lepota biti v družbi vodnarke je v njeni nepredvidljivi, vznemirljivi naravi, njenem humanem pogledu na svet in razumevanju stvari, pred katerimi bi drugi ljudje bežali. Ne tako dobra plat zmenkov z njo je v njeni nepredvidljivi in ​​ne tako zanesljivi strani, ne le zato, ker bi lahko zamujala vsakič, ko bi se morala srečati, ampak ker je včasih nemogoče vedeti, kako se bo odzvala na karkoli drugega. .
Kako izbrati darilo za svojeŽenska Vodnar

To bi moralo biti enostavno - kupite ji nekaj, česar ne bi kupili nobeni drugi ženski. Pomembno je razumeti, da se pod njeno samostojno zunanjostjo skriva prava ženska, ki jo rada preseneti nekaj romantičnega in lepega. To ne pomeni, da bo nora na ducat rdečih vrtnic ali večerjo ob svečah, in čeprav bi bila morda s čim podobnim dovolj zadovoljna, se je najbolje podati z darili, ki so malo bolj nenavadna. Če želite izbrati darilo, ki ga bo uporabila, poiščite tehnične stvari, ki jih morda potrebuje, v vijoličnem ali srebrnem tonu. Izberite dobro astrološko branje ali pripravite ognjemet kot presenečenje ob obletnici. Morda boste ugotovili, da ji je resnično lahko dati nekaj, kar bo cenila, če se le zanesete na svojo ustvarjalnost in notranji občutek navdušenja.